Huvittava otsikko tänne helteeseen :D Mutta niin ollaan ensimmäinen työviikko taputeltu. Sen kunniaksi syötiin lounaalla niitä joka paikkaan lennelleitä termiittejä...;) Aika hyviä, kun ne oli paistettu auringonkukkaöljyssä!! Ja ihan oikeesti, mä oon niin ylpeä itsestäni, että maistoin ja söin! Ei oo nää ruokailuasiat olleet mulle aina ihan sieltä helpoimmasta päästä...Kuten moni varmaan tietää. 

IMG_20170203_130602.jpgIMG_20170203_130524.jpg

Päälle sitten herkullinen kala-ateria. Ja noi mangot...aaaah!!! <3

Viikkoon mahtui kaikenlaista uutta ja ihmeellistä. Tuli sitä kauhisteltuakin muutamaan otteeseen tätä touhua...Mutta joka päivä enemmän alkaa omalla tavallaan ymmärtämään näitä ihmisiä täällä ja tapaa elää ja olla. Hakuna matata, nyt ollaan Afrikassa. Toki on paljon asioita, jotka voisi olla paremmin ja pitäisi tehdä paremmin. Mutta kaikilla asioilla on kaksi puolta. 

Ensimmäinen kuoleva lapsi. Se(kin) kosketti. Tähän asiaan ei vaan ole sanoja yhtään enempää.

Synnyttäneiden osastolta pääsin nappaamaan yhden kuva siitä, kuinka täällä helteessä pakataan vastasyntyneet...Etsi kuvasta vauva :D

IMG_20170202_104351.jpg

Seuraavassa kuvassa kuivataan lakanoita sairaalan pihassa, ihana väriloisto!! Ihmiset tuovat kotoa mukanaan lakanat ja kaikki vaatteet muutenkin. Sekä pukeutuvat parhaimpiinsa tullessaan sairaalaan. Täällä sairaalan ja hoidon arvostus näkyy ihan erilailla kuin Suomessa.

IMG_20170202_104911.jpg

Orpokodissa on tullut käytyä myös sylittelemässä pikkuisia jonkun verran. Ne on kyllä liikuttavan suloisia. Ja kaikenlaisia tarinoita siellä kyllä kuulee lasten taustoista..Mutat hyvät oltavat niillä pienillä on siellä! :)

Oon puhunut näistä kukoista ja lampaista, lehmistä ja possuista mitä täällä on ihan kuin maaseudulla Suomessa konsanaan. No on täällä siis vähän eksoottisempiakin eläimiä :D Kolibrit, vaikka minkä väriset, istuvat jatkuvasti ihasteltavina tuossa mun puutarhassa. Kauniita perhosia ja mitä makeimpia tuhatjalkaisia täällä viipottaa :) Ja liskoja...Voi pojat mitä väriloistoa! Yhden sain napattua kännykkään, aika hieno tämäkin:

IMG_20170202_203707.jpg

Nyt sitten viikonlopun viettoon! :) Ihanaa viikonloppua jokaiselle myös Suomeen, rentoutukaa ja nauttikaa olostanne! <3