No niin, kuvia yritin ladata myös, mutta eihän se onnistu. Ei riitä yhteys Airtelillä. Huomenna, jos jaksan, niin käyn ostamassa Halotelin, pitäisi toimia paremmin. Airtelin kanssa ei ollut Darissa mitään ongelmia, mutta tämä maaseutu aiheuttaa omat hankaluutensa...:)

Vatsatauti on varmistumassa Kampylo -bakteerin aiheuttamaksi. Siihen nyt sitten kahta eri antibiootti (varmuuden vuoksi) ja olon pitäisi kohota muutamassa päivässä. Kuitenkin vatsakipua voi jatkua kolmekin viikkoa...Iik! On meinaan aika jäätäviä kipukohtauksia. Ei mikään ihan perus oksutauti...

Näillä nyt kuitenkin mennään, ja toivottavasti sairastamiset on sitten tällä hoidettu! Tässä levätessä on ollut aikaa harjoitella myös ton järkkärikameran käyttöä ja aina kun vointi on ollut parempi olen käynyt kuvailemassa tuota omaa pihaa. Kun vielä saisi tänne muutaman kuvan liitettyä...Ehkä jonain päivänä :)

Päällimmäisenä fiiliksenä on tällä hetkellä ihmetys siitä, kuinka hankala on yhtäkkiä sopeutua tällaiseen rauhalliseen hiljaiseloon...Kotona työ, harrastukset (niin omat kuin lasten), kotihommat jne. täyttää päivät kiitettävästi. Yhtäkkiä sitten on aikaa vain olla ja kuunnella kukon kiekumista, iloista swahilin kieltä ja kaunista rumpujen soittoa. On muuten haastavaa. Ja olla itsekseen. Aina muuten on niin paljon elämää ympärillä. Tässähän ehtii jopa ajatella :D Kuinka viisaana mä tuunkaan takas :D

No eiköhän tähänkin tule muutos kun tauti hellittää ja pääsee puuhastelemaan sairaalalle ja valmistelemaan meidän kirjan käännöstyötä. Siinä riittää hommaa. 

 

Suvi 28.1